Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Rb Leipzig Haalt Arthur Vermeeren En Bedingt Aankoopoptie Voor Rode Duivel

RB Leipzig haalt Arthur Vermeeren op huurbasis na het activeren van de aankoopoptie voor Rode Duivel

De Nederlandse middenvelder Arthur Vermeeren vertrekt per direct naar RB Leipzig. Club Brugge verhuurt de jeugdinternational aan de Duitse club met een verplichte aankoopoptie.

Een nieuw avontuur voor Arthur Vermeeren

De 19-jarige Vermeeren maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Club Brugge. De middenvelder kwam in 2022 over van Ajax en speelde dit seizoen 18 wedstrijden voor de Belgische kampioen.

Vermeeren is een jeugdinternational van Nederland. Hij speelde tot nu toe voor Jong Oranje Onder 19. De middenvelder hoopt zich in Leipzig verder te ontwikkelen en een vaste waarde te worden voor de Duitse topclub.

Een verplichte aankoopoptie

RB Leipzig heeft een verplichte aankoopoptie bedongen in de huurovereenkomst. Als Vermeeren aan bepaalde voorwaarden voldoet, moet de Duitse club hem definitief overnemen van Club Brugge. De hoogte van de transfersom is niet bekendgemaakt.

De aankoopoptie geeft aan dat RB Leipzig veel vertrouwen heeft in Vermeeren. De Duitse club hoopt dat de jeugdinternational uitgroeit tot een waardevolle speler voor de toekomst.

Een belangrijke stap voor Club Brugge

De verhuur van Vermeeren is een belangrijke stap voor Club Brugge. De Belgische club krijgt de kans om een talentvolle speler verder te ontwikkelen, terwijl ze ook een deel van de financiële risico's afwentelen op RB Leipzig.

Club Brugge heeft de afgelopen jaren veel jonge talenten verkocht, waaronder Charles De Ketelaere, Noa Lang en Loïs Openda. De verhuur van Vermeeren is een teken dat de club nog steeds gelooft in de ontwikkeling van jonge spelers.


Comments